Over Folkconcert met Kadril

Activiteiten

Davidsfonds Activiteiten
Ben je geïnteresseerd in taal, geschiedenis, kunst of erfgoed? Zoek op deze pagina naar een activiteit die jij interessant vindt. Wij kijken er alvast naar uit om je binnenkort te ontmoeten op één van onze activiteiten!
30 sep
De Pinte - OC Polderbos # 3809

Folkconcert met Kadril

Davidsfonds De Pinte-Zevergem bestaat 90 jaar. Dat vieren we met een folkconcert met Kadril, zelf al 45 jaar een vaandeldraager van Folkrock in onze contreien. 

zaterdag 30 september 2023 om 20:00 uur

Davidsfonds De Pinte-Zevergem bracht in de loop van de jaren heel regelmatig kleinkunstavonden. Miel Cools, Miek en Roel, De Speleman, Willem Vermandere, Jan de Wilde en Kadril traden ooit op in De Pinte. 

In 1991 en in 2001 trad Kadril al op in De Pinte. Naar aanleiding van het 90-jarig bestaan van de afdeling nodigen we Kadril opnieuw uit voor een optreden in het OCP.  

Kadril zelf viert zijn 45-jarig bestaan en bracht met 'Jolie Flamande' zijn 14de plaat uit. Deze doorwinterde muzikanten brengen een mix van oude liedteksten gecombineerd met de nodige folk touch en dit op een bedje van rock and roll. 

De muzikanten van Karil zijn ook na 45 jaar nog steeds de vaandeldragers van Folkrock in onze contreien. 

Kimberley Claeys: zang
Peter Libbrecht : viool, mondharmonica, zang
Erwin Libbrecht : gitaar, bouzouki, zang
Bart De Cock: doedelzak, nyckelharpa
Dirk Verhegge: elektrische gitaar
Koen Dewaele: bas
Pieter-Jan Jordens: drum

Davidsfonds De Pinte-Zevergem organiseert dit concert onder de noemer CULTUURUUR, een nieuw initiatief van gemeente De Pinte.

cultuuruur-toj3h1

Prijzen

Ticket Prijs
Standaard € 18,00

Tickets kopen kan bij de bestuursleden of via overschrijving van het juiste bedrag op rekening Davidsfonds De Pinte-Zevergem BE02 4474 5948 1140 m.v.v. KADRIL en uw naam. De kaarten liggen dan klaar aan de ingang op de opgegeven naam. 

Labels: Activiteit